srijeda, 29. studenoga 2017.

ŽENSKI ROKOVNIK | Sve što jedna žena treba imati uz sebe


Oduvijek sam bila prevelika 'picajzla', kako bi neki rekli, i voljela sam biti organizirana pa tako kreće ova priča. 

U namjeri da konačno počnem zapisivati dogovore za kavu, ideje koje su se dugo kuhale u mojoj glavi i još mnoštvo toga, puno puta sam znala kupiti običan rokovnik i početi zapisivati, ali to nije bilo to. Nikako nije djelovao strukturirano već prazno i obično. Možete slobodno reći kako sam ga mogla vlastoručno urediti i dizajnirati u nešto što će odgovarati mojim potrebama no maleni frik u meni to nije dopuštao jer ako bih pogriješila, deri stranicu. Da, toliko volim kada je nešto uredno i kako treba.


Sa Ženskim rokovnikom prvi put sam se upoznala na jednom od eventa i poistovjetila se sa pričom koju nam je ispričala Dunja Tadić. Imala je viziju onog što želi i za što je vjerovala kako i druge žene žele i naprosto nas oduševila svojom realizacijom.

Prvi rokovnik došao je u moje ruke u 2017. godini i vjerujte mi, ispunio je sva moja očekivanja. Možda čak i više.

O ROKOVNIKU
Izuzev godišnjeg planera kojeg sadrži većina rokovnika, ovaj za razliku od njih sadrži i mnoge druge rubrike koje ga čine osobnijim.

Rubrike poput PMS kalendara, podsjetnika i upute za samopregled dojki, sezonske shopping liste, lista termina liječničkih pregleda, check lista za godišnji odmor, lista naslova knjiga i filmova koje želite pročitati i pogledati, liste novogodišnjih odluka i prioriteta čine ovaj rokovnik onime što niti jedan drugi nije, a to je u potpunosti vaš.


Meni osobno je izuzetno korisna bilješka o mjesečnom budžetu bez koje doslovno ne mogu jer si tamo bilježim sve režije i planove rashoda moje mjesečne plaće. Jel ;)


KARAKTERISTIKE

✔  tvrdi uvez
✔  broj stranica: 192
✔  dvije pokazne trakice
✔  gumica za zatvaranje i olovku
✔  okruglo ogledalo s unutrašnje strane prednje korice


Povrh svih karakteristika i rubrika koje sadrži ja jako cijenim sitnice, one malene stvari koje vam mogu uljepšati dan i/ili tjedan. Zanima vas koja je to sitnica ovog rokovnika? One predivne poruke na vrhu svake stranice pojedinog tjedna. Nisu li divne? Zar vam ne daju snage za mnogo više čak i kada osjećate da ne možete niti malo? Volim ih, jako.


Rokovnik za 2017. i 2018. godinu ne razlikuju se u mnogočemu jer oba u sebi sadrže iste stvari samo drugačijeg dizajna. No ono u čemu se razlikuju jest to što u novom izdanju pored ogledalca na prvoj stranici više nema poruke "Bože, kako sam lijepa," niti njoj slične. I smatram kako to uvelike nedostaje te zasigurno nisam jedina koja tako misli.Za kraj bih samo istaknula kako za ovaj post nisam sponzorirana na bilo koji način već jednostavno sa vama želim podijeliti svoje mišljenje i možda vas potaknuti da se malo bolje organizirate ukoliko znate da trebate, a niste pronašli način. Jeste li se susreli sa kojim od rokovnika i koliko vam je bitna organizacija? Smatrate li da nešto u njemu nedostaje ukoliko ga imate?

Nema komentara:

Objavi komentar