O meniVjerujem kako ne možete uvijek pronaći prave riječi kojima biste se opisali i drugima dočarali tko ste zapravo. But, here it goes.

Zovem se Silvija, 26 mi je godina i diplomirani sam Radni terapeut Zdravstvenog veleučilišta u Zagrebu.


Prvi put sam se upustila u blogosferu davne 2007. godine, točnije 21. svibnja te godine i moram priznati da mi je tada blog bio sve, moja svakodnevica. Kroz tri godine vođenja bloga upoznala sam mnoge ljude s kojima sam djelila većinu stvari za koje sam smatrala da su prigodne i ne samo to, stekla sam mnoštvo novih prijatelja s kojima nažalost više nisam u kontaktu.

Moje zanimanje za kozmetiku vjerojatno je započelo početkom puberteta, do kraja osnovne zapravo nisam toliko marila da li mi lice izgleda 'savršeno' ili mi se oči ističu no kada sam se zainteresirala onda je kozmetika moje mame bila moj prvi korak ka šminkanju. Vjerojatno većina nas žena tako krene, prvo poharamo sve što naše mame imaju, a zatim počnemo skupljati svoje zalihe. Sjećam se kao da je bilo jučer kada mi je mama uletila u sobu i počela ispitivati da gdje je nestala njena maskara što je sada rijetkost jer trenutno uletava s namjerom da nešto posudi od mene ili da ju našminkam.

Vjerujem da ako netko ima potencijala za nešto da će ga i doseći, tečajevi (u ovom slučaju šminkanja) su tu da nas osposobe i nauče nečemu no samoukost vrijedi isto toliko, zar ne?!


OPĆE INFORMACIJE:
 • Oči tamno smeđe sa srednje dugim trepavicama, najčešće imam problema sa ravnanjem/uvijanjem istih ako se pošteno zaležim. 
 • Obrve lagano zavijene u luk, ponekad znam imati 'rogove' na sredini ako ih ne uklonim pincetom.
 • Usne sklone pucanju zimi. Donja usnica punija od gornje dok gornja ima lagani oblik srca.
 • Koža lica suha, nikad masna/sjajna. Bez bilokakvih nepravilnosti, tu i tamo pokoji miteser u području nosa te prištić na području čela stoga ne koristim pudere. Bez podočnjaka, osim ako probdijem cijelu noć. Neutralni sam podton.
 • Kosa prirodno kestenjasta sa zlatnim odsjajem ljeti, neobojana. Prirodno valovita, čvrsta i gušća.
 • Koža tijela suha, zimi dehidrirana no ne pretjerano. 
  Do sada ostvarene suradnje:
  Wet n Wild  Jelena's Wonderland  NIVEA  Juliana Nails CRO  Elixir  Misslyn  Pink Panda  SAN Prirodna kozmetika  AFRODITA ➟ Yves Rocher  AVON  Eucerin  Bipa  NUXE  Essence  Catrice  Manomai  Paula's Choice  Born Pretty Store  Batiste  Olival  SheIn  MAC  Kerastase  TheBalm  FOREO ➟ ZAFUL


  Kontakt e-mail se nalazi na obrascu za kontakt sa desne strane bloga.

   Disclaimer:
   Prema Zakonu o autorskom pravu sadržaj objavljen na blogu zaštićen je autorskim pravima. Sadržaj istog nije dozvoljeno kopirati, mjenjati ili koristiti u druge svrhe bez dopuštenja vlasnika stranice.

   Copyright ©Ith's Corner